Bron: Wikimedia Commons

Goed, ik zal het maar eerlijk opbiechten: ook ik heb dingen gedaan in het verleden die het daglicht misschien niet zo goed kunnen verdragen. Het liefst hield ik een x-aantal zaken geheim maar nu ik door begin te krijgen dat de huidige tendens juist is om het allemaal WEL te vertellen, ben ik overstag gegaan.

Bron: screenshot

We hebben natuurlijk E.L. James achter de rug die nog altijd wat zwaar op de maag ligt met 50 Tinten Grijs. Vervolgens maakte Claudia Schumacher onlangs het heugelijke nieuws bekend dat ze ooit een SM-slavin was en daar een boek over geschreven heeft en gisteren las ik tot mijn grote vreugde dat nu Sonja Bakker met een boek uitkomt dat ditmaal niet over eten, maar over vurige, gepassioneerde hele hete seks gaat.

Bron: screenshot

Ik ben helemaal om. Ik kan nu niet meer achterblijven vind ik. Aangezien het tegenwoordig vrij goed verkoopt om een boek te schrijven waarin je vertelt dat je je ongenadig liet aftuigen heb ook ik een soortgelijk boek geschreven.
Het boek is al met al iets dikker geworden dan in eerste instantie mijn bedoeling was – ik denk een kleine 3000 pagina’s – maar geloof me: vanaf begin tot het eind zit je met rode oortjes te genieten. Ik laat in het midden of het waargebeurd is of niet, dat is veel beter voor de verkoopcijfers. Als ik ga roepen dat het allemaal zelf gefabriceerd bedenksel is, wil geen hond mijn boek kopen. Als ik roep dat ik het allemaal écht meegemaakt heb bekijken jullie me wat vreemd ben ik bang. Daarom laat ik dat in het midden.

Omdat ik jullie toch alvast een voorproefje wil geven van mijn erotische boek zal ik enkele passages hier op mijn blog publiceren. Wellicht heb je nog enkele op- of aanmerkingen die ik er nog in kan verwerken voordat het boek gedrukt wordt en in alle boekwinkels in Nederland komt te liggen.

De Titel is:
Ook IK was een SM-slavin….

Hier zomaar enkele passages uit mijn boek waarvan ik weet dat het 50 Tinten Grijs zal doen verbleken:

Ik was al 28 toen ik hem ontmoette. Hij was de eerste man die naar me keek en aandacht aan me besteedde. Altijd ben ik een muurbloempje geweest en nog nooit heb ik een vriendje gehad. Nooit ben ik gekust door een man, laat staan intiem te zijn geweest. Toen was hij daar opeens. Ik zag hem zitten op een bankje in het park en hij glimlachte. Zijn uitwerking op mij was overweldigend. Ik ging verlegen naast hem op dat bankje zitten en na een uur nam ik hem mee naar mijn huis.

‘Ik hou van kinky’ fluisterde hij hees nadat ik – voor het eerst in mijn leven! – gezoend was. Wat kinky betekende wist ik niet. Ik nam aan dat het net zoiets betekende als funky en daar kende ik wel de betekenis van. ’Ik ook’ hijgde ik zwoel en probeerde zijn hemd los te knopen. Met fors geweld sloeg hij mijn handen weg.
——————————————-
Op mijn gymschoenen na lag ik naakt op bed. Ik durfde me niet te bewegen. Pats! Daar kwam hij weer neer op mijn lichaam, de striemende zweep. Ik kronkelde maar kon geen geluid uitbrengen. In mijn mond had hij zijn vuile sok gepropt en afgeplakt met ducttape.
‘Dat vind je lekker he?’ grijnsde hij. Hij graaide even in de grote Albert Heijn tas die hij bij zich had. ‘Eens kijken.. wat hebben we hier nog meer…’ Hij kwam overeind en had een soort nijptang in zijn handen.
——————————————-
Enkele uren nadat ik bijgekomen was – ‘2 emmers ijskoud water moest ik over je heen gieten’ vertelde hij vol trots – zat ik versuft rechtop in bed. Nog steeds was mijn mond afgeplakt en kon ik niets zeggen. BOINK! Hij gaf een onverwacht rechtse hoek en ik voelde hoe een van mijn verstandskiezen losschoot.

‘Wij gaan samen heel gelukkig worden’ glimlachte hij en draaide mijn arm naar achteren. Daarna werd alles weer zwart voor mijn ogen. ‘Ik ga straks pannenkoeken voor je bakken’ hoorde ik hem vanuit de verte nog even zeggen. ‘Je moet goed op krachten blijven.’
————–

Zo, dat waren enkele passages. Dit zijn natuurlijk maar enkele kleine losse fragmentjes maar ik hoop dat je een beetje een indruk hebt gekregen van het boek.

Nu nog even een uitgever zien te vinden en laat de kassa dan maar rinkelen. Tsjakka.