Alsof ik het al niet druk genoeg had dacht ik: kom, ik ga de lay-out van mijn blog eens volledig veranderen. Ik weet niet waarom ik dat dacht. Ik keek ernaar, naar al die kleurtjes, frutsels en strikjes en opeens voelde ik de behoefte een soort van grote-mensen-achtig blog te hebben. Iets volwasseners. Gelukkig heb ik een goede back-up van mijn oude, vertrouwde blog dus mocht deze look niet bevallen verander ik alsnog. Dat kan morgen zomaar gebeuren. Voor nu bijt ik even door en begin al aardig te wennen.
Hoe het kan weet ik trouwens niet maar ik ben EN de reacties op mijn laatste bericht kwijt (Over vriendin G. & Lammetjes) en omdat mijn blog nu ‘veiliger’ is (zie groen hangslotje) ben ik jammer genoeg ook al mijn Facebook-likes kwijt. Mocht iemand een goede tip hebben hoe ik deze terug kan zetten hoor ik het graag!

1 Vindt dit leuk!